ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newhvc09
0 år
Newelinelin...
21 år
Newcarl9797
23 år
Newhantverk...
21 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


29 Aug -09

Ny flyr ungdomarn Ayia Napa


Trots att bussarna som ska till flygplatsen nu är fulla med gråtande och kramandes solbrända ungdomar som ropar" vi tar nästa flyget ner fan", "vi kommer nästa år gen lätt". "Det här är fan det bästa jag gjort i mitt liv" får bli det sista ordet inan bussen åker.

Festen är slut och allvaret börjar. Men lugn bara, självklart så finns det ungdomar kvar i Ayia Napa. Jag vet inte hur dom smitit undan? men ända fram till slutet av september så finns det gott om lammkött kvar.

September till november är en härlig tid. Inte för varmt, inte för kallt. Utan precis lagom Kolla vädret på info sidan

Så än er det roliga inte slut. Tvärtom. Det är nu det börjar smiley

Till alla er som gick vår Bartenderskola och stannat kvar och jobbar så vill vi hälsa er lycka till, även om ni ska hem eller till ett annat land för att jobba vidare.

Har kanske du frågor om hur du kan utbilda dig till en Bartender och kanske jobba här nästa år skicka då ett email till Bartendnderskolan så får du mer information. Tack alla årets elever som vi är glada att ha haft på vår Bartenderkusr.

Jag hoppas få se de flest av eleverna (numera bartenders) OCH att många turister kommer tillbaka för ett andra / tredje rejs. (om ni pallar det) smiley

Ni som vart här och åkt önskar jag en trevlig vinter. Men glöm inte hålla kontakten på ayianapa.nu med dina kompisar och se vilka roliga tävlingar med fina priser vi kommer att ha under vintern. Mycket annat kommer att hända på ayianapa.nu under vintern med.

Simma lugnt och tveka som sagt inte att maila mig om det är något ni undrar.


16 Aug -09

Billiga resor till Cypern


billiga resorAv någon konstig anledning så har det alltid varit så att de två första veckorna efter att skolorna börjar så blir resorna till Cypern billigare. Vad det beror på vet vi inte men vill ändå passa på att tipsa dig som har möjlighet att ta en sista minuten resa nu att kolla runt bland resebolagen.

Man kan göra riktiga klipp om man har tur. Men i början av september så går priserna upp till den normala nivån igen. De sista flyget till Cypern brukar gå i mitten utav november då vädret fortfarande är behagligt.


19 Jul -09

Fest, Party, Kalas, Röj


party

Kalla det vad du vill. Men nu är det sådär äckligt mycket folk i Ayia Napa så man knappt kommer fram på gatorna. Klubbarna och barerna är packade.

Ayia Napa kallas inte "Europas party Capital" för inget. Men går man bara 500 meter ner till Nissi Road som ligger längst havet och där Sunwing och alla andra familjehotell ligger. Så är gatorna fyllda utav strosande familjer som njuter av andra nöjen som nöjesparker eller kanske en middag nere i hamnen.

Ayia Napa har allt för alla och temperaturen stiger smiley


04 Jul -09

Svininfluensan på Cypern


De senaste veckorna har det kommit in flera rapporter om svininfluensan här på Cypern. Tills nu har 58 fall konstaterats och ytterligare 123 misstänkta.

Nu har även några Svenska killar fått det, och man avråder barnfamiljer att åka hit. Svininfluensan anses som helt ofarlig förutom för de som redan har en sjukdom eller är under 2 år eller gravida.

Vad man är rädd för är att influensan ska ändra form och bli farlig. Man måste också tänka på att flera hundra tusen personer runt i Världen dör utav vanlig influensa varje år.

Här kan du se en karta om rapporterade Svininfluensa fall Världen runt.


02 Jul -09

DJ Tiësto i Ayia Napa


Igår (onsdag 1 juli) och i kväll så spelar DJ Tiësto på en den ganska stora och nya nattklubben Babylon som ligger på Nissi Road före Mc'Donals. Eller precis bredvid Zorbas Bakery för er som känner till byn.

DJ Tiësto kom inflygande i sitt eget Jett Plan och spelar bara på Babylon innan han drar vidare. Att köpa en biljett kostade 650 Euro. Men i igår var det fullt.


01 Jun -09

Ursäkta röran


Men vi bygger om. Som vissa kanske märkt så pillar vi lite med sajten nu och hoppas ni har överseende med det de närmaste dagarna.

Upptäcker ni något som inte fungerar som det ska så maila gärna Webmaster


28 May -09

Nya tag för Norrmännen


Nu tar den gamle Norgevännen Harris och hans Norska partner nya tag och öppnar en ny alldeles ny bar för Norrmän. Norway Pub som funnits på Cypern i många år.

Men som sagt så öppnar man nu i nya fräscha lokaler i före detta Happy Bar. Stort och fint blir det.

Premiären är nu på måndag den 1:a juni.

Grattis till vinsten i melodifestivalen föresten. Vi är inte alls bittra! smiley


13 May -09

Grattis på er Bartenders


bartenderkurs

Ett jättegrattis till de nya bartendrarna från klass 1, 2009 som tog examen i fredags. Ni är ett toppengäng och vi saknar er som åkt hem. Men ni kommer ju tillbaka snart smiley


21 Apr -09

Nedräkning till 35.000


I dag den 21 april kan nedräningen till att vi får 35.000 medlemmar på ayianapa.nu börja.

Ingen chartersajt vad vi vet har så många medlemmar och det ska vi fira. Vi kommer också snart ha en tävling med fina priser. Kanske en resa till Cypern smiley Håll utkik!

Inte nog med det. Om en vecka så börjar hela sajten att förnyas. Både designen och funktionerna. Så har du idéer om vad du saknar eller vill hjälpa till så maila gärna webmaster

/Webbis


19 Apr -09

Vattensporter


Nu har vi lagt upp sidan där du kan åka dom grymaste vattensporterna. Hyra en egen motorbåt och dom snabbaste Jet Ski's / vatten scooter. Som medlem på ayianapa.nu så får du dessutom 10% rabatt.

Klicka på den blåa bannern till höger.

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa