ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
NewHogan045...
63 år
NewNicole4
47 år
Newsussilus...
61 år
NewVanessa1...
24 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


01 Jun -09

Ursäkta röran


Men vi bygger om. Som vissa kanske märkt så pillar vi lite med sajten nu och hoppas ni har överseende med det de närmaste dagarna.

Upptäcker ni något som inte fungerar som det ska så maila gärna Webmaster


28 May -09

Nya tag för Norrmännen


Nu tar den gamle Norgevännen Harris och hans Norska partner nya tag och öppnar en ny alldeles ny bar för Norrmän. Norway Pub som funnits på Cypern i många år.

Men som sagt så öppnar man nu i nya fräscha lokaler i före detta Happy Bar. Stort och fint blir det.

Premiären är nu på måndag den 1:a juni.

Grattis till vinsten i melodifestivalen föresten. Vi är inte alls bittra! smiley


13 May -09

Grattis på er Bartenders


bartenderkurs

Ett jättegrattis till de nya bartendrarna från klass 1, 2009 som tog examen i fredags. Ni är ett toppengäng och vi saknar er som åkt hem. Men ni kommer ju tillbaka snart smiley


21 Apr -09

Nedräkning till 35.000


I dag den 21 april kan nedräningen till att vi får 35.000 medlemmar på ayianapa.nu börja.

Ingen chartersajt vad vi vet har så många medlemmar och det ska vi fira. Vi kommer också snart ha en tävling med fina priser. Kanske en resa till Cypern smiley Håll utkik!

Inte nog med det. Om en vecka så börjar hela sajten att förnyas. Både designen och funktionerna. Så har du idéer om vad du saknar eller vill hjälpa till så maila gärna webmaster

/Webbis


19 Apr -09

Vattensporter


Nu har vi lagt upp sidan där du kan åka dom grymaste vattensporterna. Hyra en egen motorbåt och dom snabbaste Jet Ski's / vatten scooter. Som medlem på ayianapa.nu så får du dessutom 10% rabatt.

Klicka på den blåa bannern till höger.


14 Apr -09

ayianapa.nu goes twitter


Twitter låter som en kul grej. Vi har bett 3 personer som ska jobba i sommar att twittra på vår egen twitter sida http://twitter.com/ayianapa Och vi har redan tjuvstartat lite.

Tyck gärna till vad vi ska skriva om eller ge lite mer tips om ni har någon bra idé smiley


13 Apr -09

Playboy Night


kulTitta vad man kan hitta när man vårstädar. Vem gillar inte Playboy? smiley

Vi kommer ibland att lägga upp bilderna ni aldrig har sett, men alltid velat se.

Playboy Night:
Playboy Night 11/8-2005
Playboy Night 17/8-2005

När vi ändå håller på så bjuder vi på en Ladies Night med: Ladies Night 14/7-2005

Vi kommer snart med lite roliga nyheter som gäller sommaren 2009 med. Så håll ögonen öppna vettja.Finns du (turist) med på någon bild så maila gärna Webmaster


23 Mar -09

Här är ditt drömjobb i sommar


Nu har du chansen till ett riktigt kanon jobb i sommar. Vattenparken, WaterparkWaterworld söker en himla massa personal till sommaren.

Du hittar all information på Jobb sidan

Simma lugnt smiley


18 Mar -09

Bartenderskolan del 2


Nu har vi äntligen tjatat hål på Javier, en utav lärarna på Bartenderskolan på Cypern och han har äntligen klämt in en kurs för dem som inte kan gå kursen den 27 april.

Med den nya kursen den 15 juni så hinner alla gå ut skolan, ta examen och gå på studentbalen innan du åker ner till solen för att efter 2 veckor kunna skriva Bartender på ditt visitkort och kanske påbörja din skönaste och roligaste sommar någonsin.

Tyvärr så kan vi bara ha max 10 elever på kursen och som ni vet så bokar Cypern väldigt bra. Så risken kan finnas att flygresorna tar slut innan kursen är full. Så det är en bra idé att anmäla sig så fort man kan.

All info och anmälan kan du göra på www.bartenderskolan.eu


11 Mar -09

.:: Stoppa pressarna. Reguljärt direktflyg till Cypern ::.


För första gången i världshistorien har nu ett privat företag startat ett reguljärflyg som går direk från Stockholm / Arlanda till Larnaca / Cypern. Det är resebyrån MCA Travel AB som från den 5 april kör igång med det första flyget som ska gå varje söndag året runt.

MCA Travel AB hoppas senare utöka med ytterligare ett flyg i veckan. Priset för en enkelbiljett är 1.500 Kr. och tur och retur 3.000 Kr.
Varför ingen har startat reguljära direktflyg till Cypern förrän nu beror bland annat på att innan Cypern gick med i EU så hade Cyprus Airways som ägs utav Staten haft monopol och inte velat släppa in andra aktörer.

Den naturliga frågan för många blir då: blir det billigare att åka ner reguljärt och sedan hyra ett rum själv? Svaret är nej, för att under högsäsongen så är det väldigt svårt att hitta lediga hotellrum och priserna är mycket höga. Det billgaste kan ligga på 5-600 Kr. per natt. Så ska man ner på semester så är det fortfarande billigare med Charter.

Men det finns många andra fördelar som tex. att det bor ca: 2.000 Svenskar på Cypern som får betala skjortan under vintern för att flyga hem en sväng. Och även så kommer det säkert leda till att fler Svenska köper en lägenhet eller ett hus på Cypern, precis som många gör i Spanien. För dom kan nu spara in några kronor och framför allt enklare åka när dom vill under hela året.

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa