ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
NewHogan045...
63 år
NewNicole4
47 år
Newsussilus...
61 år
NewVanessa1...
24 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information

Ayia Napa ett paradis för clubbers med ett ökänt nattliv

dansgolv

Här har du en kort beskrivning om nattklubbarna i Ayia Napa.

För som alla vet så är ju Ayia Napa Europas partystad jämte Ibiza. I juni, juli augusti trängs tiotusentals ungdommar för att uppleva sitt livs party och en enda stor fest. En 3 månader lång festival kan man likna det vid. Hudratals barer. Nattklubbar i vajr hörn. Och ändå verkar det inte räcka till? Här finns allt för alla. Strippklubbar är också ganska populära.

Så för partyresor och som bästa partyställe i medlehavet så är valet inte så svårt.


CASTLE CLUB

castle clubCastle Club är den största klubben i Ayia Napa, och på hela Cypern. Castle Club har varit med och satt standarden på nattlivet i Ayia Napa i 22 år och fortsätter att förnya sig varje år. Under 2010 röstades Castle Klubb 90 av världens 100 bästa nattklubbar av Top 100 Clubs. 2011 Kom de på 41 plats.
Med något för alla smaker, ståtar Castle Club med 3 rum av musik var och en med sin egen unika atmosfär och musik. Dessutom finns en utomhusterrass och en upphöjd VIP-lounge och totalt 14 barer och 9 resident DJ's.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.thecastleclub.com


CHAMELEON CLUB

Chameleon CubChameleon Club är en enorm Superklubb på Nissi Avenue i Ayia Napa. Camelon har haft flera olika inriktningar under de sista åren.

Den toppmoderna ljudsystem och stor arena gör den idealisk för speciella framträdanden och många internationella artister som Tiesto och Thanis Petrelis har spelat här. I vilken skepnad Cameleon kommer att öppna i 2012 vet vi inte än.

Öppet: Endast sommar och vid specialla evenemang på vintern
Hemsida:


BLACK 'N WHITE

Black 'n Whte clubBlack 'N White är en urban musikklubb, beläget i hjärtat av Ayia Napa centrum. Det öppnade sina dörrar i mitten av 1980-talet och har sedan dess tjänat sitt rykte som en av de hetaste nattklubbar i Europa genom att hålla fast vid att det är renodlat Hip Hop, RnB, Grime och Bashment musik.

Det är också ett andrahem för många internationella artister och evenemang såsom BBC 1Xtra, Choice Fm London, Kiss100 London har hållits här. Många Skandinaver som gillar Hip Hop och RnB hänger gärna här.

Öppet: Sommar och helger på vintern
Hemsida: http://www.napasound.com


CARWASH DISCO

Carwash DiacoCarwash Disco öppnade i Ayia Napa i augusti 1996. Sedan är det deras berömda partystämning som lockat folkmassorna sedan dess. Med en musik från 70 och 80-talet samt smöriga topp hittar, är detta platsen att dansa på baren, visa upp sig på dansgolvet och i allmänhet släppa loss.

Carwash är inte platsen att oroa sig för att se cool eller inte. Alla nationaliteter och åldrar träffas här för att skaka sina grejer. Sång, dans, vifta med armarna är obligatoriskt.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.carwashcyprus.com


CLUB PLAZA

Bild saknasClub Plaza är en klubb med mest Grekisk modärn musik och gästas mest av den lokala befolkningen. En mycket fin och trevlig klubb som har öppet året runt (endast helger på vintern).

Club Plaza ligger vid Hotell Plaza i centrala Ayia Napa på hamngatan.

Öppet: Sommar och helger på vintern
Hemsida:


CLUB SIN

Bild saknasAyia Napa's nyaste klubb sommaren 2011. Beläget mitt i centrum av staden (där loveshack brukade vara), och spela RnB och urban musik samt Drum n Bass och dubstep nights.

Öppet: Endast sommar
Hemsida:


CLUB AQUA

Aqua clubClub Aqua ligger i källaren i Pambos Magic / Kalypso Hotel i centrum av byn och är en av de mest populära sena nattklubbar och efterfestplatsen i Ayia Napa. Med kapacitet för 700 personer har lokalen också en egen inomhuspool.

Cub Aqua är öppet till 7-8 på morgonen och är perfekt för de som inte vill att natten ska ta slut.

Öppet: Endast sommar
Hemsida:


CLUB RETRO

Retro clubClub Retro är ny för 2011 och är i en av Ayia Napa's mindre klubbar som har haft flera olika identiteter genom åren, såsom Bagleys, Shagwells, Club Inferno och Club Ermitaz. Club Retro är precis som det låter en klubb med musik 70. 80 och 90 taletn.

Detta är klubben med en grym feststämningen i en mycket gemytlig lokal. DJ Chris CEE snurrar plattorna.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.napasound.com


STARSKYS

Starskys clubhuvudsak intresserade av att dansa, dricka och allmänt ha det skoj. Dans på baren för damerna är en regel.

Många hänger på entréplanet som finns tillgänglig för de som gillar att softa och sitta och spana. Denna klubb är en favorit för riktiga festare.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.starskysayianapa.com


CLUB ICE

Cluc IceClub Ice är en underground klubb med kapacitet på upp till 1500 personer, vilket gör den till en av Ayia Napas största klubbar. Club Ice är ett hem för internationella kändisar.

Club Ice är värd för några av de största tunga klubbnamnen från Storbritannien och därefter med favoriter som Twice as Nice, Female Skanker och och skumpartyn.
Andra stora namn som DJ EZ, Heartless Crew och Serani har alla spelat på Club Ice.plattorna.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.napasound.com


RIVER REGGAE

Rivver ReggaeRiiver Reggae är en av Ayia Napas sena nattklubbar och är öppen från 01:00 till långt efter soluppgången. Denna klubb är väl etablerad och lite annorlunda.

Beläget i en liten dal i utkanten av byn, upplysta träd och en upplyst pool gör det perfekt att kyla av sig med ett dopp för att hålla festen igång. Det är också hem för evenemang som Bikini tävlingar och skumpartyn.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.riverreggae.com


SOHO CLUB

Clun SohoSoho Club är en ny och fräsch nattklubb i Ayia Napas nattliv.
Soho är nyrenoverat och stod helt klart sommaren 2011. Soho består av tre våningar; dansavdelning med 2 barer på bottenplan, VIP balkong med 1 bar samt en hely ny takterass som kommer vara klar inför den nya säsongen 2012.

Där kommer du kunna njuta av goda drinkar, vattenpipa och om du är hungrig kommer även sushi att serveras. Soho ger dig det bästa inom House Music och är du sugen på riktigt bra fest är Soho Club stället du definitivt ska vara på.

Öppet:Endast sommar och vid specialla evenemang på vintern
Hemsida: http://www.sohocyprus.com


BLUE MOON BAR

Blue MoonDen tidigare Mythologi Club är nu Blue Moon Bar sedan 8 år, och en nattklubb exklusivt inriktad på en Skandinavisk publik.

Blue Moon har flera event kvällar som tex. Sexy Exit och skumparty. Personalen här kan verkligen höja stämningen med eldshower, galna kläder och alla möjliga andra happenings.

Öppet: Endast sommar
Hemsida: http://www.bluemoonbar.org

Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa